Интересен коментар направи Тошко Йорданов от Има такъв народ  в

...
Интересен коментар направи Тошко Йорданов от Има такъв народ  в
Коментари Харесай

Разкритие! Тошко Йорданов каза кой вади бухалките в България

Интересен коментар направи Тошко Йорданов от " ИТН "   в коридорите на Народното събрание за обстановката с Иван Гешев, който през днешния ден скъса оставката си пред медиите.

" Решението на основния прокурор си е решение на основния прокурор. Изявлението на Иван Гешев демонстрира, че българското общество знае, че има опит за политическа интервенция в правосъдната система ", сподели той.
-->
Ако Има Такъв Народ не бяха свалили ГЕРБ преди 2 години, това сега нямаше да се случва, изчегъртването на модела ГЕРБ под някаква форма е напреднало, тъй като тези обвинявания за скрити закани, които хвърчат сега, са доказателство за това, че към този момент няма такова слепване на политическа власт със правосъдна, добави Йорданов.

" Не е загадка, че " Демократична България " има мощно въздействие в съдийската гилдия и при нашето взаимно ръководство с ПП-ДБ не се говореше за реформиране на прокуратурата, а единствено за промяна на Иван Гешев. Сега прогледнаха и схванаха, че казусът не е единствено в личността, а какъв брой е нездравословно това, което се опитваха да създадат Кирил Петков и Асен Василев - да заменят една правосъдна бухалка със своя правосъдна бухалка, това им беше задачата.

Турбуленциите, които стартират, се надявам да бъдат възстановителен развой и в действителност правосъдната, законодателната и изпълнителната власт най-сетне да станат самостоятелни ", сподели още Тошко Йорданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР